HIIT Studio Koncept

HIIT Studio er et personlig træningscenter

Vi er drevet af at du skal nå dine fitnessmål. For os er ansvarlighed meget vigtigt, og derfor starter din rejse med os med et personligt møde med en af vores dedikerede trænere.

 

Vores møder kaldes "NO SWEAT intro"

Vi vil lære dig at kende, inden vi starter vores fitnessrejse sammen. Vi lytter til dine fitnessmål, tager dine kropsmålinger og lægger en plan, som vi er bedst for dig, i forhold til din ønsker og mål.

 

Måske er det ikke det bedste match for dig at starte direkte med holdtimer, hvis du har et mål om at tabe dig eller toning af din krop - Så kan det være at Personlig træning eller en af vores challenges er et bedre match for din langsigtede succes.


Hvis du har spørgsmål, så er der mange måder at kontakte os på

- hop på chatten

- du kan skrive til os på hej@hiitstudio.dk

- du er også velkommen til at sende en sms eller ringe på: 21 333 200

Kæmpe High Five

Club Manager Christian & vores super hero team af Coaches

HIIT Studio vision

HIIT Studio har en vision om at du skal have en oplevelse hver gang du kommer til vores holdtræning, deltager i en Challenge eller træner med din Personlige Coach. Det arbejder vi hver dag på at gøre bedre og det håber vi du kan føle.

 

Vores super hero team af Coaches er drevet af din energi, så hver gang du møder op til træning, selv om sofaen trak og din arbejdsdag har været hård, så bliver vores Coaches så glade. Hele teamet er drevet af din energi og vi vil gå langt for at du kan føle dig som en vinder! Læs mere om vores team af Coaches her