top of page
HIIT_0078_edited.png

Daniel

STRONG COACH

HIIT_1014_edited_edited.png

Lene

STRONG COACH

Camp

Strong - Couples

Start

1. december - 1 plads

3. Januar - 1 Plads

Træningsdage

Tirsdag kl. 19.00

Torsdagkl. 19.00

Længde på forløb

4 uger

Pris pr. par

kr. 3.500 Mobile Pay: 110011

Betalingskort betalingsaftale

(bindingsperiode 1 måned ad gangen)

Det får du med i forløbet:

  • 1 x Opstartsmøde á 15 min.

  • 2 x Fælles ugentlige træninger á 60 min.

  • 1 x Personlig evalueringssamtale.

  • 1 x Kropsmålinger / Vejninger pr. måned.
     

Der er kostvejledning i forhold til dit mål og træning under dette forløb.

315174410_1086186012091974_8588943892107766349_n.jpg

Sabine & Jonas

Vores baggrund

Vi startede på couples training fordi vi gerne ville i form og have bedre spisevaner. Vi ville begge gerne tabe nogle kilo, forbedre vores teknik og ikke mindst komme af med skavanker som ondt i lænden og manglende mobilitet i hofter og knæ.

Resultat

”Allerede efter den første måned på couples camp ku vi se resultater – og ikke kun på vægten! Vi havde begge både tabt fedt og taget flere muskler på, men det vigtigste er, at lændeproblemerne er væk og squat er nu ikke længere en udfordring. Og så har vi det super sjovt når vi træner sammen med de andre par. Det giver et godt sammenhold at træne sammen med andre – og så kommer man rent faktisk afsted til træningen.

Om Couples Strong Camp

Vi har tilrettelagt træningen således, at halvdelen har træning med barbells/stænger om tirsdagen mens den anden halvdel har træning med kropsvægt og så bytter man om torsdagen. Grunden til at vi deler det op er, at når træningen køres uden vægte, vil der være fokus på core samt styrkelse af de muskler, der  bruges til den tungere træning, så I kan få fokus på den rette opspænding og bevægelse. 

Vi deler desuden træningen op i lige uger og ulige uger, så vi i de lige uger har fokus på bl.a. Dødløft, Bænkpres og bend over row samt de øvelser, der styrker de muskelgrupper, der bruges i disse øvelser. (se 
vedlagte skema. 

I de ulige uger vil vi have fokus på squat med barbell, pull ups og push ups samt de øvelser, der styrker de  muskelgrupper, der bruges i disse øvelser (se skema). 


Forløbet er 4 uger og meget fokus vil meget på at lære den korrekte teknik til de enkelte øvelser fremfor at løfte tungt – da det er løfte tunge forudsætter korrekt teknik for at undgå skader. 

Vi vil være to Personlige trænere på hele tiden. Daniel vil tage sig af træningen med barbells  mens Lene vil tage sig af øvelserne med kropsvægt som indbefatter bl.a. TRX. 

Vejning: 
De af jer, der ønsker at blive vejet og mål, aftaler lige et tidspunkt med Lene hvor det passer da vi ikke ønsker at bruge jeres dyrebare træningstid på det.

 

Vi glæder os SÅ meget til at komme i gang og hiv endelig fat i os hvis I har nogle spørgsmål.

Om Coach Lene

Jeg har tidligere været beskæftiget inden for marketing og havde et liv med stress, for lidt søvn og dårlige valg inden for mad. Jeg valgte at sige stop før min krop gjorde det og fik hjælp til træning og kost. Min livsstilsændring resulterede i et vægttab på 25 kilo og jeg valgte at stoppe i mit job og uddanne mig som personlig træner og kostvejleder for at kunne hjælpe andre med at ændre livsstil. Med mig som coach får du derfor en, der har prøvet det på egen krop og derfor ved hvilke redskaber, der skal til for at få et varigt vægttab og en sundere livsstil.

Om Coach Daniel

Jeg har i 2021 uddannet mig til Personlig træner og har samtidig brugt 1 år på at bygge min egen krop om. 

 

 Jeg er en teknik nørd og elsker at se når "den sidder lige i skabet" efter min Coaching.

 

Med mig som coach får du derfor en, der har prøvet at bygge stærk krop op fra bunden af.

bottom of page