Runner
226416700_140460188148574_3920648998583764946_n (1)_edited_edited.png

Jonas Krogh

Run Coach 

Camp

Running

Start

Workout dage

Torsdag kl. 19.00 & Søndag kl. 11.00

Længde

18 uger

Pris 

Kr. 1.400 pr. måned

Tilmeding

Om Coach Jonas

Jeg er selv uddannet løbetræner fra DGI, og har gennemført 3x Ironman + et hav af langdistanceløb. Jeg har været fysisk træner i forsvaret og kan derigennem give dig god inspiration til ikke at give op, men klø på de dage der måske ikke er så sjove. Jeg afholdte et lignende forløb her i 2021. Her lærte jeg, ligesom deltagerne, rigtig meget og vi havde afslutning med HCA Marathon.

 

Så har du en løber gemt i dig - så er det bare at springe på! Giv mig dit mål - Så guider jeg dig direkte imod det!

Run Camp

Målet med hele forløbet rettes mod at du skal blive en bedre løber, med alt hvad det indebærer. Om det er at gennemføre dit første langdistance løb, løbe din hurtigste 5 km eller måske din drøm er at kunne løbe 5 km i et hug.

 

Forløbet vil indeholde 2 ugentlige træninger, Søndag kl. 11 og Torsdage kl. 20. Hver torsdag vil foregå udendørs, hvor vi laver fælles interval og teknik-træning. Mens søndags træning vil foregå i HIIT, hvor vi laver skadesforebyggende- og løberelateret styrketræning. Derudover vil du få vejledning i hvordan dit ugentlige træningsprogram bør se ud - alt afhængig af dit mål og niveau. Periode: At blive en god løber tager tid, derfor vil forløbet foregå fra 13/1 -21/5 med "pause" i vinterferien og påsken, her modtager du opgaver/træning der skal udføres.

Januar 2022 - Opstart

Februar til april - Tilrettelse

Maj 2022 - Afslutning

Først har vi et mini interview, hvor vi for talt om dine ønsker, du skal ha taget en lille test og vi har den første tid fokus på at få en sikker og tryg start

Jeg kommer med løbende feedback til din udvikling, med forslag til forbedringer og tilretning af din løbeplan i takt med din udvikling.

Alt afhængig af dit mål, så er det her vi sættet fokus på de sidste forberedelser om du skal have en test i 5 km på tid, deltage i et længere løb med nogle af de andre deltagere. 

Vi har også en afsluttende 1 -1 samtale om dine resultater og fremtiden for dig i HIIT Studio, samt mulighederne med mig som Coach

Lets do this

Tying Shoelaces