Søg

Ladies Mud Race 2018

Opdateret: 26. nov. 2018

Det var en super sjov oplevelse til "Ladies Mud race" i Hillerød i år. Vi var 4 piger fra Hiit Studio som købte en billet et år inden, da vi havde hørt at der hurtigt ville blive udsolgt. Rigtigt nok efter kun 3 uger var der ikke flere billetter at få.


Et helt år efter står vi så her og er selvfølgelig top klar og spændte på at deltage i dette event. Det var en rigtig god og varieret trail rute på 8km i skov, vand, mudder og bakker. Der var virkelige meget mudder og det gav rigtig mange grineflip og sjove udfordringer. Jeg var ret glad for at have trailsko på, det gør det lidt nemmere at stå fast mens almindelige løbesko gør det lidt mere besværligt. Vi kæmpede en kamp med at få Tina fri fra mudderet, Tina havde løbesko på og de ville bare ikke sidde fast om foden ;-) Er det første gang du skal prøve det af, er det fint nok med løbesko, bliver du hook på mere vil jeg klart anbefale trailsko.

Her er lidt billeder fra vores oplevelse i år - fortæller vist det hele :-)


Efter en masse mudder, vand og grineflip, var det super fedt at løbe over målstregen sammen. Det var en kold fornøjelse de sidste 2 kilometer, så der gav vi den lidt ekstra gas med løbet og så var det om at få skiftet tøj og få varmen igen. Vejret var super godt da vi startede, vi havde solskin de første 4km, de sidste 4km løb vi i regn og kulde - JA det er en del af gamet og spændingen ved at være ude i det fri.

Vi laver selvfølgelige en fælles Hiit Studio tur til næste år, da det absolut er sjovere at deltage sammen. Tilmeldingen åbner op d. 1. december, så vi sidder klar ved tasterne.


Alle kan være med, det handler blot om at have det sjovt sammen 😀💪

Læs mere om løbet her: http://www.ladiesmudrace.dk/Hillerød Glæder mig til at samle en masse seje piger fra Hiit Studio til næste års oplevelse. Tjuhaj Michelle
#ladiesmudrace #girlpower #teamspirit

45 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle