top of page
Søg

NYHED fra Kinoafood❤️

Opdateret: 26. nov. 2018

Prøv en smoothie bowl til morgenmad med frisk frugt, bær og lidt lækkert crunchy på toppen. Selvom det er nemt at lave sin egen mysli eller granola, må vi ærligt indrømme at "Kinofood" gør det super godt. Vi er vilde med deres produkter af økologiske råvarer med højt indhold af blandt andet omega 3 fedtsyrer, protein, magnesium og kostfibre - perfekt til en god start på dagen og så smager kombinationen overdreven godt ;-)

NYHED: deres nye "Quinoa Granola" med hamp og hørfrø er sprød, sød og smagfuld - en lækker blanding af kakao, honning, rosiner, hør og hampfrø. Kan anvendes på yoghurt, havregryn, chiagrød og smoothies bowls.

Smoothie bowl med Quinoa Granola: > 100 gram  jordbær > 1 banan > 1 dl soya mælk > 1 scoop protein pulver (jordbær eller vaniljesmag) fra Linuspro > 1-2 dadler Topping: frisk frugt og Quinoa Granola

Fremgangsmåde: Ingredienserne blendes og granola drysses på toppen til sidst sammen med frisk frugt og bær ;-) Denne opskrift gør din smoothie ekstra tyk og vi synes det er mere passende at spise den i en skål med en ske.
21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page