Handels og leveringsbetingelser.

BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet. Har du ikke modtaget den, tjek din spam mappe eller søg på hiitstudio i dine mails. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os inden for 24 timer.

 


Kontakt

Vi har en chat funktion på siden, som du kan bruge til at komme i kontakt med os. Svarer vi ikke med det samme på chatten, sendes din chat automatisk til vores mail og vi svarer indenfor kort tid

Her bor vi:                                          

HIIT Studio                                                      
Teglholmsgade 27                                            Mail: info@hiitstudio.dk
2450 København SV                                        CVR: 35949054
Mobil: 21 33 32 00
                                       


Betaling

På hiitstudio.dk kan du gebyrfrit betale med følgende betalingskort: 
Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debet og JCB.

 

Betaler du med Master Card eller et debetkort, bliver beløbet reserveret på din konto, inden hiitstudio.dk hæver pengene. Hvis du annullerer en ordre kan du risikere, at dine penge først bliver frigivet 30 dage efter ordren er placeret. Dette er ikke noget hiitstudio.dk har indflydelse på - det er pengeinstituttet, som reserverer dem. E-handelsfonden har lavet en lille forklaring herom, som du kan læse her

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra hiitstudio.dk. Der kan ALDRIG trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.


Priser og kundelogin

Alle priser på hiitstudio.dk angives inklusive moms, samt alle afgifter, told mm.

Når du har indgået en aftale med Hiitstudio.dk opbevarer vi din købs historik, så du kan tilgå dem senere på følgende måde: Log ind via hjemmeside oppe i højre hjørne under LOGIN med dit kundenummer samt kodeord, her kommer dine tidligere ordrer frem.


Persondatapolitik

Cookies
Der benyttes ikke cookies

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.hiitstudio.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades. Logstatistik har det formål at optimere websitet og dets funktionalitet til gavn for vores kunder.

For at du nemmere kan handle med fitnesspigen kan du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

* navn
* adresse
* telefonnummer
* email-adresse


Levering.

Alle ordre sendes med GLS eller Bring efter dit valg. Du modtager en sms og email om din forsendelse, så du altid kan følge den. 

 


Fragt

Der er fri fragt på ordrer over kr. 1.200,- ellers fast fragt på kr. 20 ved levering til pakkeboks eller kr. 40,- for levering med GLS hjem på din adresse eller til dit firma.


Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den og du skal advisere hiitstudio.dk senest 14 dage efter dit køb på info@hiitstudio.dk

Fortrydelsesretten er efter de nye regler 28 dage. Så du som kunde har 14 dage til at fortryde og 14 dage til at returnere varen til Fitnesspigen.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du køber en vare hos HIIT Studio, må du undersøge og prøve den på samme måde, som du kan og må undersøge varen i en fysisk forretning. Det betyder, at du må prøve tøjet på. Derimod må du fx ikke tage tøjet på til en fest, motionsløb, fitnesstime, klippe mærkerne af tøjet.

Hvis varen er i en emballage, må du ikke ødelægge emballagen eller smide den væk. Du må gerne åbne den forsigtigt.Hvis varen er blevet forringet i værdi, fordi du har brugt den mere, end man kan og må i en normal fysisk forretning, kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til det betalingskort, som er anvendt ved bestilling. Beløbet overføres senest 2 dage efter varen er modtaget retur og tjekket af os.

Hiitstudio.dk TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, TEKNISKE FEJL, SAMT UDSOLGTE VARER.


Reklamation

Som forbruger har du ½ års garanti og efterfølgende 1½ års reklamationsret efter varen er modtaget, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. 

Reklamationer fremsendes til vores returadresse som ses øverst på denne side. (hiitstudio.dk stiller ikke krav til forsendelsesmetode, men vi anbefaler at man får en kvittering for afsendelse når man sender en vare til hiitstudio.dk, så man har et bevis på at man har sendt pakken, såfremt den skulle gå tabt i posten.)

Kontakt vedr. reklamationer bedes rettet til mail: info@hiitstudio.dk.