289056829_1776975549318941_2149479783855566081_n.png

HOLD TRÆNING

Elsker du også den energi du får fra et fedt fællesskab med holdtræning, så opret dig her med det samme. Du modtager en mail med oplysninger til at hente vores app.

33 signiture workouts

Vi træner funktionel træning I HIIT Studio og vi arbejder igennem fire temaer på en uge: Combo, Team up, Strength og Cardio.

De samme workout programmer går igen i 4 uger og skifter måned for måned til nye signature workouts. Du kommer aldrig til at kede dig på en af vores signature workouts, for med flere tusind workout muligheder har vores Coaches mulighed for at variere vores faste programmer, så du altid føler du får variation, samtidig med der er en rød tråd i din træning. Derudover har vi også indlagt JOKER timer, hvor du aldrig ved hvad du kommer til.

 

Din coach hjælper dig til at udføre øvelserne korrekt og motiverer dig igennem alle 45 minutter.

Cardio workouts

På HIIT Studio cardio timer arbejder vi med både “steady state” og “high intensity” intervaller, timing og tempo. Vi sætter din max puls og udholdenhed på prøve. Glæd dig til sjove og energiske træninger, hvor du også kan forvente at kæmpe mod dig selv eller i teams.

Styrke workouts

Der er fokus på rå styrke, muskelpower og syretræning. Vi træner de store og mindre muskelgrupper, gør din krop stærkere og mere tonet. En ekstra lækker bonus ved styrketræning er, at du går fra træningen med en øget efter forbrænding, så mens du slapper af resten af dagen forbrænder du mange dejlige kalorier. Glæd dig til vores full body, lower og upper body styrke workouts.

Team up workouts

Nøgleord for TEAM UP er samarbejde og den der community følelse. Her er plads til både det sjove, det seriøse og der deles voldsomt mange HIGH FIVE's ud fra din Coach og dine team mates. Der er ikke det, man ikke kan opnå på en Team Up træning.

Combo workouts

På Combo dagene vil du opleve full body workouts med et cool mix af det bedste fra vores Strength, Cardio og Core workouts. Du vil motiveres gennem intense og udfordrende programmer.  Glæd dig til en masse variation af sammensatte øvelser og sved på panden.