About

Jeres mest stillede spørgsmål

Har I åbent?


JA, vi har åbent for alt igen
Jeg er nybegynder, kan jeg godt være med?


Ja, det kan du bestemt. Du starter altid hos os med en velkomst samtale, vi kalder den NO SWEAT, fordi vi ikke skal træne. Vi skal i stedet først høre om dine ønsker, så vi bedst kan guide dig til den bedste start hos os. Holdtræning, her er alle vores holdprogrammer er bygget op så du kan være med på dit niveau, uden du skal føle du er bagud/ikke kan følge med. Har du slet ikke prøvet funktionel træning før, vil vi anbefale dig at starte på vores 30 dages intro kursus. Det vil du høre mere om på dit NO Sweat møde.
Hvordan tilmelder jer mig?


1) Opret på linket nedenfor 2) Når du er oprettet modtager du en mail med overskrifter "Setup your profile"" 3) Tryk på link og opret password og hent vores app. Altsammen er fint beskrevet når du har trykket på dit setup link, så blot følg pressen, så kan du booke hold inden for 2 min. Tilmeld dig her
Kan jeg købe et medlemskab med fast trækning hver måned?


Ja, det kan du godt og det bedste af det hele vi har ingen binding eller oprettelses gebyr
Jeg har taget lidt "corona kilo" på, kan I hjælpe med det?


Ja, vi starter med at tage en snak om dit mål, samt finder ud af hvilken af vores Coaches du vil klikke bedst med, samt få de bedste resultater udfra dine mål. Book din online samtale her: Du kan også tilmelde dig en af vores forløb, læs mere om dem her
Kan jeg købe personlig træning?


Ja, vi starter med at tage en snak om dit mål, samt finder ud af hvilken af vores Coaches du vil klikke bedst med, samt få de bedste resultater med udfra dine mål. Book din opstarts samtale her:
Har I Open gym?


Ja når vi åbner indendørs igen har du også mulighed for at træne på udvalgte tidspunkter, når der ikke er holdtræning.
Har er speciel pris til studerende?


Ja har du et fuldtidsstudie, kan du købe til Studio pris, blot husk at send et billede af dit kort til os på hej@hiitstudio.dk, samt informere os om hvis du er færdig med dit studio og så skal betale almindelig pris. Prisen for et månedskort som studerende er kr. 400,- Tilmeld dig her:
Hvilke udstyr har I?


Cardio: 4 x Assault Airbike, 4 x Assault Runner, 4 x Concept 2 rower, 4 x Concept2 Skierg Styrke: 30 sæt Håndvægte 2-25 kilo, 30 x Slam balls, 20 x Wall balls, 4 x Olympisk vægtstænger, 20 x Sandbags og meget mere og her mere vi seriøst, meget mere.
Har i badefaciliteter?


Nej det kan vi ikke helt prale af, men du kan "hoppe i havnen" efter træning, det er der flere medlemmer der gør. Enkelte gør det også om vinteren....
Er man bundet / opsigelses varsel?


Nej det har vi ikke noget af, gider du os ikke mere, så kontakt din coach og så er det os der har fejlet, ved ikke at kunne motivere dig. Så ingen binding eller opstartgebyr.
Hvad med Corona nu, skal I stadig se Corona pas?


Klik hen og læs vores guidelines om corona her