top of page

Prøv vores sjove og svedige
holdtræning

HIIT Studio Fitness Community Sydhavnen_edited.jpg

Elsker du også den energi du får fra et fedt fællesskab med holdtræning, så opret dig her med det samme. Du modtager en mail med oplysninger til at hente vores app og tilmeld dig din første holdtime. Vi har 5-8 hold om dagen fra 6 morgen til 21 aften.

Funktionel træning

Vi kombinerer elementer af høj intensitet intervaltræning (HIIT), cardiotræning og funktionel træning. Variationen i vores træningsprogram holder dig udfordret, med lysten til mere og klar til at have det sjovt

 

Vi arbejder igennem 3 temaer på en uge: Strength, Cardio og Combo.

De samme workout programmer går igen i 4 uger og skifter måned for måned til nye signature workouts. Du kommer aldrig til at kede dig på en af vores holdtimer.

 

Din coach hjælper dig til at udføre øvelserne korrekt og motiverer dig igennem alle 45 minutter.

Cardio workouts

På HIIT Studio cardio timer arbejder vi med både “steady state” og “high intensity” intervaller, timing og tempo. Vi sætter din max puls og udholdenhed på prøve. Glæd dig til sjove og energiske træninger, hvor du nogle dage kæmper mod dig selv og andre dage i teams.

Strengt workouts

Der er fokus på rå styrke, muskelpower og syretræning. Vi træner de store og mindre muskelgrupper, gør din krop stærkere og mere tonet. En ekstra lækker bonus ved styrketræning er, at du går fra træningen med en øget efter forbrænding, så mens du slapper af resten af dagen forbrænder du mange dejlige kalorier. Glæd dig til vores full body, lower og upper body styrke workouts.

Combo workouts

På Combo dagene vil du opleve full body workouts med et cool mix af det bedste fra vores Strength, Cardio og Core workouts. Du vil motiveres gennem intense og udfordrende programmer.  Glæd dig til en masse variation af sammensatte øvelser og sved på panden.

Team up workouts

Nøgleord for TEAM UP er samarbejde og den der community følelse. Her er plads til både det sjove, det seriøse og der deles voldsomt mange HIGH FIVE's ud fra din Coach og dine team mates. Der er ikke det, man ikke kan opnå på en Team Up træning.

Joker workouts

Her har vores Coaches tryllet et lækkert program frem til dages workout og da programmet typisk ikke har været kørt før, ved du sjældent hvad du møder ind til!

Signature workouts

Vi har udviklet 33 unikke workouts, som du kan prøve igen og igen og se hvordan du forbedre dig.

bottom of page