Image by Omid Armin

Nikolaj Petersen

Strong Coach 

Camp

Strong + Weight Loss

Start

Workout dage

Mandag kl. 19.00 & Torsdag kl. 19.00

Længde

12 uger

Pris 

Kr. 2.000 pr. måned (hver 4 uge)

Tilmelding

Om Coach Nikolaj

I 2019 bliv jeg færdiguddannet Fitness Coach og Personlig træner fra Paul Petersen Idrætsinstitut. Gennemførte i 2020 mit første forløb for mænd her i HIIT Studio og med resultater for nogle med 10 - 15 kilo, samt øjet styrke. Så går du også med et ønske om at få styrket din krop, så vil jeg gerne hjælpe dig på vej, det er det som jeg brænder for.

På mit sidste forløb for mænd, havde vi et unikt sammenhold og de fleste der deltog ser stadig hinanden og aftaler træningsdage sammen her i HIIT.

Strong Camp (mens only)

Målet med hele forløbet er at du skal ind i nogle sunde rutiner med din træning og kost, få bygget nogle muller på kroppen og gør vi det godt, så får vi også barberet noget 

 

Du kommer til at arbejde intenst sammen med mig og 7 andre deltager på holdet.

Forløbet indeholder at vi træner sammen 2 gange om ugen og tirsdag er det 100% træning, hvor søndags session varer 90 minutter, således vi også har god tid til at følge op på din kost og dine fremskridt, så jeg kan sikre mig, at du føler vi er på vej mod målet.

 

Du vil få vejledning i hvordan du sammensætter din kost så den passer til dine mål, din hverdag og din træning. Vi tager udgangspunkt i hvad du spiser i dag og hvad du kan lide. Kosten vil blive baseret på helt almindelige madvarer som du kan købe i alle dagligvarebutikker - så ikke masse dyre indkøb som du alligevel ikke gider spise. Målet er nemlig at du får opbygget nogle rutiner, der virker naturlige og som du kan leve med - ikke kun under forløbet, men resten af dit liv.

 

For at kunne hjælpe dig, vil du få nogle opgaver allerede inden vi starter, således jeg kender din dagligdag og specielt omkring  din kost. 

Januar 2022 - Opstart

Februar - Tilrettelse

Marts 2022 - Afslutning

Først har vi et mini interview, hvor vi får talt om dine ønsker, du skal ha taget en lille cardio og styrketest. I den første tid har vi fokus på at du får en sikker og tryg start.

Jeg kommer med løbende feedback til din udvikling, med forslag til forbedringer og tilretning af dine kost og træning i takt med din udvikling.

Alt afhængig af dit mål, så er det her vi sættet fokus på de elementer, der skal sikre at du kan stå på egne ben, eller om du du ønsker at  fortsætte med at være tilknytte et forløb hos mig. Dette snakker vi om 1 til 1 inden dit forløb stopper, således du altid vil have en plan og vi sikrer os at du bibeholder de gode vaner.

Lets do this

Tying Shoelaces