Gym Equipments
225866144_957406175158038_2399667881091163144_n_edited_edited.png

Isak Fonseco

Strong Coach 

Camp

Strong

Start

Workout dage

Torsdag kl. 18.00 & Lørdag kl. 11.00

Længe

12 uger

Pris

Kr. 2.000 pr. måned (Hver 4 uge)

Tilmelding

Om Coach Isak

Jeg har altid været høj og ranglet, men besluttet for nogle år tilbage at skabe en anden krop og begyndte at styrketræne ved siden af min livslange passion for Capoeira (Brasiliansk kampsport). Den beslutning har givet mig så mange positive ting og den ønsker jeg at give videre.

 

Så er du lidt til den slanke side, har du et stillesiddende job eller et ekstra behov for at få styrket din core og bygge lidt muskler på - så er det bare at springe på og få tilmeldt dig i vores app. Er du endnu ikke medlem i HIIT, så start med at få tilmeldt dig her og book min camp i gennem HIIT Appen, når du er meldt ind.

Strong Camp

Målet er simpelt - Vi bygger muskler på dig.

Forløbet vil indeholde 2 ugentlige STRONG-træninger, Torsdag kl.18.00 Lørdag kl. 11.00 Forløbet vil indeholde en del styrkeløft med Olympiske stænger og øvelser med Håndvægte - Ved opstart og afslutning, vil vi gennemgå 2 stk. styrketest, samt få lavet scanninger af din muskelmasse.

Januar 2022 - Opstart

Februar / Marts- Tilrettelse og opbygning

April 2022 - Afslutning

Først har vi et mini interview, hvor vi for talt om dit niveau, skader mm. Du skal ha taget en lille styrketest og vi har den første tid fokus på at få en sikker og tryg start med vægtstangen.

Jeg kommer med løbende feedback til din udvikling. Vi arbejder progressivt, det vil sige vi bygger løbende på med mere vægt i takt med din udvikling.

Forberedelse til styrke testen, så vi kan måle hvor langt du er kommet siden din test  på DAY one. Vi har også en afsluttende 1 -1 samtale om dine resultater og fremtiden for dig i HIIT Studio, samt mulighederne med mig som Coach.

Lets do this

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
TRX Strapes