HIIT_1014_edited_edited.png

Lene Holst

Certificeret TRX COACH

Camp

TRX

Start

7 September 2022 

Træningsdage

Onsdag kl. 20.00

Søndag kl. 12.00

Længde på forløb

12 uger

Pris

1.800,- kr. pr.  måned (3 x 1.800,-)

Tilmelding

Følg linket her og tilmeld dig

Det får du med i prisen:

  • 1 x fælles opstartsmøde á 30 min.

  • 2 x ugentlige træninger á 60 min. 

  • 1 x personligt slutmøde á 30 min.

  • 2 x Kropsmålinger

Hjælp til din kost kan tilkøbes i vores app.

Om Coach Lene

Jeg har tidligere været beskæftiget inden for marketing og havde et liv med stress, for lidt søvn og dårlige valg inden for mad. Jeg valgte at sige stop før min krop gjorde det og fik hjælp til træning og kost. Min livsstilsændring resulterede i et vægttab på 25 kilo og jeg valgte at stoppe i mit job og uddanne mig som personlig træner og kostvejleder for at kunne hjælpe andre med at ændre livsstil. Med mig som coach får du derfor en, der har prøvet det på egen krop og derfor ved hvilke redskaber, der skal til for at få et varigt vægttab og en sundere livsstil.

Om TRX Campen

Målet med hele TRX forløbet er at du skal blive stærkere, få en bedre holding og måske slippe af med noge småskader, samt få bygget nogle muller på, som vi siger i Nordjylland

Jeg er Certificeret TRX Coach og har deltaget i følgende TRX uddannelser:

- suspension training

- functional training

- group training

- advanced group training course (certificeringen)
- Deltog i Virtuel TRX summit London 

 

Og har en plan om at deltage til Sports medicine til september 

Med andre ord, du er i trygge hænder hos mig, så kom og bliv en del af et fantastisk fællesskab på vores små lukkede TRX Camps.

Hvad gør TRX træning godt for?

Med TRX, træner du styrke, balance, mobilitet og fleksibilitet. Du arbejder med din egen kropsvægt, hvilket gør det super nemt at tilpasse øvelserne til det rette niveau for dig ved at gå et lille skridt frem eller tilbage i forhold til ankerpunktet.

Du kommer til at arbejde intenst sammen med mig og 7 andre deltager på holdet.

Vi træner sammen 2 gange om ugen i 55 minutter. TRX Campen er for både begyndere og let øvet i TRX, så du behøver hverken at være i form eller have noget kendskab til TRX.

Opstart

Tilrettelse

Opfølgning og afslutning

Først har vi et fælles møde, hvor vi får afstemt forventinger. Selv om det ikke er et vægttabsforløb, så tilbyder vi også at lave en måling af din krop. Således vi kan måle dine fremskridt på flere fronter. Så skal vi ellers igang med at lære basis øvelserne.

Jeg kommer med løbende feedback til din udvikling, med forslag til forbedringer og tilretning af dine øvelser.

Her sættet vi fokus på de elementer, der skal sikre at du kan stå på egne ben, eller om du du ønsker at  fortsætte med at være tilknytte et forløb hos mig. Dette snakker vi om 1 til 1 inden dit forløb stopper, således du altid vil have en plan og vi sikrer os at du bibeholder de gode vaner og din styrke som TRX forløbet har givet dig.

Fitness

Lets do this

Tying Shoelaces