top of page
#2_HIIT_036_edited_edited.png

Nikolaj Petersen

STRONG COACH

Camp

Strong

Start

5. September 2022 

Træningsdage 

Mandag kl. 19.00

Torsdag kl. 19.00

Længde på forløb

12 uger

Pris

2.500,- kr pr. måned  (3 x 2.500,-)

Tilmeld

Aktivt medlemskab i HIIT Studio, pris kun kr. 2.000,- pr. måned, tilmelding i app.

Det får du med i prisen:

  • 1 x opstartsmøde á 30 min.

  • 2 x ugentlige træninger á 60 min. i 12 uger

  • 1 x slutmøde á 30 min.

  • 3 x kropsmålinger

  • 1 x STRONG CAMP T-shirt

  • Fri træning på almindelige hold øvrige dage

Der er også hjælp til planlægning af din kost i forhold til dit mål og træning under forløbet.

Om Coach Nikolaj

I 2019 bliv jeg færdiguddannet Fitness Coach og Personlig træner fra Paul Petersen Idrætsinstitut. Gennemførte i 2020 mit første STRONG forløb her i HIIT Studio og med resultater på mellem 5 - 15 kilo vægttab, afhængig af den enkeltes mål, samt øjet styrke. Så går du også med et ønske om at få styrket din krop og veje nogle kilo mindre, så vil jeg gerne hjælpe dig på vej, det er det som jeg brænder for.

På mit sidste forløb havde vi et unikt sammenhold og de fleste der deltog ser stadig hinanden og aftaler træningsdage sammen her i HIIT.

Strong Camp 

Målet med hele forløbet er at du skal ind i nogle sunde rutiner med din træning og kost, få bygget nogle muller på kroppen og gør vi det godt sammen, så får vi også barberet noget fedt af de helt rigtige steder.

 

Du kommer til at arbejde intenst sammen med mig og 7 andre deltager på holdet.

Forløbet indeholder at vi træner sammen 2 gange om ugen er det 100% træning når vi er sammen. Kosten hjælper vi med online og her følger du vores få principper. Vores principper er simple rutiner som hjælper dig  mod dit mål, uden at det koster specielt meget tid. Du skal ikke stå og veje alt din mad eller tælle kalorier hver dag. For os handler det om at du bliver mere bevist om din sundhed og hvad du spiser.

 

Du vil få vejledning i hvordan du sammensætter din kost så den passer til dine mål, din hverdag og din træning. Vi tager udgangspunkt i hvad du spiser i dag og hvad du kan lide. Kosten vil blive baseret på helt almindelige madvarer som du kan købe i alle dagligvarebutikker - så ikke masse dyre indkøb som du alligevel ikke gider spise. Målet er nemlig at du får opbygget nogle rutiner, der virker naturlige og som du kan leve med - ikke kun under forløbet, men resten af dit liv.

 

For at kunne hjælpe dig, vil du få nogle opgaver allerede inden vi starter, således jeg kender din dagligdag og specielt omkring  din kost. 

Opstart

Tilrettelse

Opfølgning og Afslutning

Først har vi et mini interview, hvor vi får talt om dine ønsker, du skal ha taget en lille cardio og styrketest. I den første tid har vi fokus på at du får en sikker og tryg start. Du vil også få udleveret vores kost guide, samt feedback på din kost og tilretning.

Jeg kommer med løbende feedback til din udvikling, med forslag til forbedringer og tilretning af dine kost og træning i takt med din udvikling.

Alt afhængig af dit mål, så er det her vi sættet fokus på de elementer, der skal sikre at du kan stå på egne ben, eller om du du ønsker at  fortsætte med at være tilknytte et forløb hos os. Dette snakker vi om 1 til 1 inden dit forløb stopper, således du altid vil have en plan og vi sikrer os at du bibeholder de gode vaner.

Lets do this

Tying Shoelaces
bottom of page