top of page

Camp

Strong

Start

13. September 2022 

Træningsdage 

Torsdag kl. 18.00

Tirsdag kl. 18.00

Længde på forløb

12 uger

Pris

2.500,- kr pr. måned  (3 x 2.500,-)

Tilmed dig her

 

Aktivt medlemskab i HIIT Studio, pris kun kr. 2.000,- pr. måned, tilmelding i app.

Det får du med i prisen:

  • 1 x Personligt opstartsmøde á 30 min.

  • 2 x ugentlige træninger á 60 min. i 12 uger

  • 1 x Evalueringsmøde á 30 min.

  • 3 x kropsmålinger

  • 1 x STRONG T-shirt

  • Fri træning på almindelige hold øvrige dage

Der er også hjælp til planlægning af din kost i forhold til dit mål og træning under forløbet.

Om Coach Isak

Jeg har altid været høj og ranglet, men besluttet for nogle år tilbage at skabe en anden krop og begyndte at styrketræne ved siden af min livslange passion for Capoeira (Brasiliansk kampsport). Den beslutning har givet mig så mange positive ting og den ønsker jeg at give videre.

 

Så er du lidt til den slanke side, har du et stillesiddende job eller et ekstra behov for at få styrket din core og bygge lidt muskler på - så er det bare at springe på og få tilmeldt dig her

Strong Camp

Målet er simpelt - Vi bygger muskler på dig.

Forløbet vil indeholde 2 ugentlige STRONG-træninger,. Forløbet vil indeholde en del styrkeløft med Olympiske stænger og øvelser med Håndvægte. -  Ved opstart og afslutning får du lavet scanninger af din muskelmasse. Dette forløb har intet med gammel dags "bodybuilding" at gøre, men når det er sagt, jo så bygger vi en stærkere krop bare anno 2022 ;-)

Opstart

Tilrettelse og opbygning

Afslutning og next step

Først har vi et mini interview, hvor vi for talt om dit niveau, skader mm. Du skal ha taget en lille styrketest og vi har den første tid fokus på at få en sikker og tryg start med vægtstangen.

Jeg kommer med løbende feedback til din udvikling. Vi arbejder progressivt, det vil sige vi bygger løbende på med mere vægt i takt med din udvikling.

Forberedelse til styrke testen, så vi kan måle hvor langt du er kommet siden din test  på DAY one. Vi har også en afsluttende 1 -1 samtale om dine resultater og fremtiden for dig i HIIT Studio, samt mulighederne med mig som Coach.

Lets do this

Lifting Kettlebells
bottom of page