#2_HIIT_1694_edited.png

Nicolas Nordlyng Föderer

SPORT COACH

Camp

Sport

Start

Ultimo marts 2022

Træningsdage

Tirsdag kl. 11

Fredag kl. 11

Længde på forløb

12 uger

Gruppestørrelse

4-8 deltagere

Pris

2.500,- kr pr. måned (3 x 2.500,-)

Det får du med i prisen:

  • 1 x opstartsmøde á 30 min.

  • 2 x ugentlige træninger á 75 min. i 12 uger

  • 1 x Sports CAMP T-shirt

Tilmelding

Køb via webshop

Om Coach Nicolas

Nicolas har over 15 års erfaring indenfor personlig livsstils- og sundhedsrådgivning som selvstændig personlig træner, samt specialvejledning i sport relateret fitness til elitesportsudøvere. Endvidere har han brugt stort set hele sin ungdom passion som den en del af Team Danmark som professionel tennisspiller.

Om Sports Camp

Helt konkret drejer det sig om at blive klar til forårets cykel- eller vandreture eller sommerens længe ventede padel tennis match mod den bedste ven. Sports-specifik træning, omfatter basisøvelser og koblingsøvelser, der ligger tæt på idrættens egne bevægelser. På den måde forbygger vi og styrker dig til sæsonstarten.

Træningen vil udfordre din motorik, balance, smidighed og kontrol, og vi vil arbejde koncentreret med at udføre de enkelte øvelser korrekt.

Udover du får en effektiv træning, vil du blive klogere på hvordan du strækker ud og øger din mobilitet og undgår skader.

Hvis du virkelig har lyst til at blive udfordret på den sjove og effektive måde, er dette forløb helt rigtigt for dig. Du vil bøje, strække, trække, presse, kaste, dreje, hoppe, springe….. og endda ALT på samme tid.

April 2022 - Opstart

Maj - Tilrettelse

Juni 2022 - Afslutning

Først har vi et mini interview, hvor vi får talt om dine ønsker i forhold til din sportsgren. I startfasen vil der være stor fokus på læring og forståelse af basisøvelser.

Når basis er på plads, så skifter vægtningen gradvist til flere tekniske, sportsprægede øvelser og sværhedsgrad øges. Jeg kommer med løbende feedback til din udvikling, med forslag til forbedringer og tilretning af i takt med din udvikling.

Alt afhængig af dit mål, så er det her vi sættet fokus på de elementer, der skal sikre at du kan maximere det som du har lært de første 2 måneder. Du får også mulighed for at booke en møde med mig for at tale om hvordan du kan fortsætte med at være tilknytte et forløb hos mig. Dette snakker vi om 1 til 1 inden dit forløb stopper, således du altid vil have en plan og vi sikrer os at du bibeholder dine nylærte sports specifikke skills.

Lets do this

Tying Shoelaces