HIIT_1014_edited_edited.png

Lene Holst

STRONG COACH

Camp

Strong

Start

1. November 2022 

Træningsdage hold 1

Tirsdag kl. 19.00

Torsdag kl. 19.00

Træningsdage hold 2

Tirsdag kl. 07.00

Torsdag kl. 07.00

Længde på forløb

8 uger

Pris

2.500,- kr pr.  måned (2 x 2.500,-)

Betaling

kr. 5.000 Mobile Pay: 110011

Eller tryk her for betalingsaftale

Det får du med i prisen:

  • 1 x Fælles opstartsmøde á 30 min.

  • 2 x Fælles ugentlige træninger á 60 min.

  • 1 x fælles ugentlig motivationssamtale a 30 min. 

  • 1 x Personlig evalueringssamtale a 30 min.

    3 x Kropsmålinger / Vejninger

  • 1 x STRONG CAMP trænings T-shirt

  • Fri træning på almindelige hold øvrige dage

Der er også hjælp til din planlægning af din kost i forhold til dit mål og træning under dette forløb.

Om Coach Lene

Jeg har tidligere været beskæftiget inden for marketing og havde et liv med stress, for lidt søvn og dårlige valg inden for mad. Jeg valgte at sige stop før min krop gjorde det og fik hjælp til træning og kost. Min livsstilsændring resulterede i et vægttab på 25 kilo og jeg valgte at stoppe i mit job og uddanne mig som personlig træner og kostvejleder for at kunne hjælpe andre med at ændre livsstil. Med mig som coach får du derfor en, der har prøvet det på egen krop og derfor ved hvilke redskaber, der skal til for at få et varigt vægttab og en sundere livsstil.

Om Strong Camp

Opstart

Tilrettelse

Opfølgning og afslutning

Først har vi et mini interview, hvor vi får talt om dine ønsker, du skal ha taget en lille cardio og styrketest. I den første tid har vi fokus på at du får en sikker og tryg start.

Jeg kommer med løbende feedback til din udvikling, med forslag til forbedringer og tilretning af dine kost og træning i takt med din udvikling.

Alt afhængig af dit mål, så er det her vi sættet fokus på de elementer, der skal sikre at du kan stå på egne ben, eller om du du ønsker at  fortsætte med at være tilknytte et forløb hos mig. Dette snakker vi om 1 til 1 inden dit forløb stopper, således du altid vil have en plan og vi sikrer os at du bibeholder de gode vaner.

Målet med hele forløbet er at du skal blive bedre til at give din krop den næring og styrke den har brug for for at kunne klare hverdagens strabadser, så du kommer ind i nogle sunde rutiner med din træning og kost, samt få bygget nogle muller, som vi siger i Nordjylland.

 

Du kommer til at arbejde intenst sammen med mig og 7 andre deltager på holdet.

Vi træner sammen 2 gange om ugen. Tirsdag er det 100% træning, hvor søndags sessions varer 90 minutter, således vi også har god tid til at følge op på din kost og dine fremskridt, så jeg kan sikre mig, at du føler du du er på vej mod målet.

 

Du vil få vejledning i hvordan du sammensætter din kost så den passer til dine mål, din hverdag og din træning. Vi tager udgangspunkt i hvad du spiser i dag og hvad du kan lide. Kosten vil blive baseret på helt almindelige madvarer som du kan købe i alle dagligvarebutikker - så ikke masse dyre indkøb som du alligevel ikke gider spise. Målet er nemlig at du får opbygget nogle rutiner, der virker naturlige og som du kan leve med - ikke kun under forløbet, men resten af dit liv.

 

For at kunne hjælpe dig, vil du få nogle opgaver allerede inden vi starter, således jeg kender din dagligdag og specielt omkring  din kost. 

Fitness

Lets do this

Tying Shoelaces